kategorie menu
Przystawki
Bruschetta z pieczonym rostbefem, oliwadą, solonym łososiem i pomidorami z oliwą
27.00 zł / 4szt
Carpaccio z polędwicy wołowej z orzechowym sosem, rukolą i parmezanem
35.00 zł / porcja
Tatar z łososia ze szczypiorkiem, czarnym sezamem i kawiorem ze ślimaka serwowany z grzanką
32.00 zł / porcja
Tatar wołowy z cebulka, ogórkiem i marynowanymi grzybami serwowany z pieczywem korzennym
29.00 zł / porcja
Deska regionalnych zakąsek suszona wołowina, solony łosoś, parfait z wątróbki, solona słonina, własnego wyrobu kiełbasy, pieczony rostbef
72.00 zł / szt
Deska serów ser kozi, ser dojrzewający, peccorino, gorgonzola
72.00 zł / szt
Garnek muli z selerem naciowym, białym winem i papryczkami pepperoni
39.00 zł / porcja
Krewetki w winno maślanym sosie z pomidorkami koktajlowymi i grzanką czosnkową
39.00 zł / porcja
Smażona wątróbka drobiowa z cebulką a akcentem wiśni i truskawek skropiona octem balsamicznym
26.00 zł / porcja
Pieczony camembert w cieście filo z sosem żurawinowo truskawkowym z zielonym pieprzem
26.00 zł / porcja
Zapiekany bakłażan z sosem pomidorowym, serem peccorino i kapeluszami boczniaka
26.00 zł / porcja