Przystawki na zimno

PORCJA       CENA

Tatar ze świeżego łososia

z ogórkiem, cebulką i bagietką podany z jajkiem gotowanym metodą sous-vide

28.00 zł

Carpaccio z polędwicy

na sosie bazyliowym z parmezanem , chrupiącą rukolą i kaparami

29.00 zł

Tradycyjny tatar wołowy

z pieczywem korzennyn

24 zł

Deska Regionalnych Zakąsek

69.00 zł

Przystawki na ciepło

PORCJA       CENA

Duszona w winie wątróbka drobiowa z konfiturą z czerwonej cebuli

z selerem naciowym, pomidorami i peperoni 500g

23.00 zł

Krewetki tygrysie

z czosnkiem i papryką w aromatyczno winno-maślanym sosie

35.00 zł

Zapiekany bakłażan

w sosie ze świeżych pomidorów z owczym serem, boczniakiem, rukolą i papryką

22 zł

Menu